COACHING

Weet jij dat je meer kunt dan je denkt!?

Benut jij al je potentieel? Ken jij jezelf? Ben jij je bewust van je passie, je talenten en kwaliteiten? En hoe je die het beste kunt inzetten? Neem jij jouw stuur actief in handen? Coaching bij 4Human zorgt voor meer zelfinzicht, meer (zelf)vertrouwen, bewustwording  en een effectievere levenshouding.

Door coaching bij 4Human ervaar jij meer evenwicht, meer kracht en leer je te denken in mogelijkheden. Je weet jouw potentieel te benutten en in te zetten. Je leert je drijfveren kennen en weet hoe je jouw leven, zowel privé als zakelijke, dient in te richten om gelukkig te zijn en goed te kunnen functioneren.

“Iedereen heeft het recht om eigen potentieel te ontdekken en te benutten.” info@4human.nl of bel 085 – 876 88 32

Wij werken alleen met coaches met veel levenservaring/deskundigheid en wijsheid, ieder met zijn of haar eigen expertise (coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement, conflictcoaching, executive coaching) en handelend vanuit zelfleiderschap. We spiegelen mensen op een respectvolle manier, maken afspraken met de gecoachte en opdrachtgever. Reflectieverslagen en evaluatiemomenten zijn een vast onderdeel in onze coaching. We zetten sterk in op ‘zichtbaar gedrag’ waardoor de coaching een zeer praktisch gehalte heeft. Levensinstelling en levenshouding wordt veranderd door bewustwording.

Voor wie? Klanten van 4Human zijn werkgevers en werknemers. 4Human werkt van mens tot mens en weet telkens de essentie te raken. Door de ervaring van onze coaches weten we uitdagingen, inzichten en handvatten aan te reiken die klanten van alle niveaus laten groeien.

Klanten waarderen ons voor de zeer mensgerichte aanpak waarin we met respect en de nodige directheid spiegelen. Samen met onze klanten weten we bergen te verzetten!

BEROEPSORGANISATIES

 4Human is aangesloten bij de beroepsorganisaties:

Nobco logo

NOBCO
Nederlandse Orde van BeroepsCoaches

emcc logo

EMCC
European Mentoring & Coaching Council