Samenwerking met sprekerbureau Athenas

Vanaf nu kunnen sprekersboekingen ook via sprekersbureau Athenas. Deze maand samenwerking afgestemd en de hoofdonderwerp is: Gastvrijheid en Kernwaarden. De overige specialiteiten zijn die ze onder de aandacht brengen: Leiderschap, Teamvorming en Samenwerking.

‘Gastvrijheid’ en ‘Kernwaarden’ zijn de onderwerpen die via sprekersbureau Athenas onder de aandacht worden gebracht. Athenas is een van Europa’s grootste  sprekersbureaus met vestigingen in Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland en Nederland.

Gastvrijheid gaat om het uniek zichtbare gedrag dat men vertoond waardoor er een positieve waardevolle ervaring ontstaat, een beleving. Op gebied van gastvrijheid valt nog veel winst te behalen. Een lezing geeft inspirerende, hilarische voorbeelden en praktische handvatten hoe men direct een andere houding kan aannemen. Voor de branche zorg en welzijn is een special lezing/workshop.

Kernwaarden zijn het DNA van elk team of organisatie. De vertaalslag om kernwaarden zichtbaar te maken en de daarbij behorende keuzes in het alledaags gedrag is een grote uitdaging. Met inspirerende voorbeelden en de do’s en dont’s dit neem ik je mee naar de essentie van samenwerken. Een must als je voor wie op een waarde(n)lijke manier een betere positionering wil.

De stijl tijdens lezingen/ workshop gebruikt wordt is:

  • Bewustwordend: men wordt zich meer bewust van eigen handelen en gedrag. Het effect is dat een lezing daardoor lang na ebt
  • Leuk: Een lezing dient leuk te zijn dus humor is een belangrijk onderdeel bij mijn lezingen
  • Interactief: Er wordt actief contact gezocht met de aanwezigen met leuke interactie
  • Inspirerend: Op een positieve manier worden de aanwezigen gestimuleerd om te willen leren en zich te ontwikkelen. Daarbij worden inspirerende reflecterende voorbeelden gebruikt
  • Praktisch: Een lezing kent altijd een praktisch karakter. Praktische handvatten worden aangereikt waardoor geldt: vandaag gehoord, morgen toegepast!

Overzicht lezingen/ workshops:

  • Gastvrijheid en cultuur
  • Leiderschap en Kernwaarden
  • Teamvorming en Samenwerking

In 2015 roeide ik met oud-mariniers van Rotterdam naar Londen schreef daar een boek over ‘van Droom naar Werkelijkheid’. De thema’s “kernwaarden”, “leiderschap”, “teamvorming” en “samenwerken” sluiten daar heel mooi op aan. Boekingen via Athenas 

Met waarde(n)lijke groet,
Frank Rekers
(06-51191771)
frank.rekers@4human.nl