``DE MENS ACHTER ...`` De sleutel tot waardevolle samenwerkingen
de mens achter diepte interviews

Op maandag 19 maart 2012 is het Mensisme-boek “De Mens Achter…” de sleutel tot waardevolle samenwerkingen gepresenteerd tijdens een diner bij Landhuishotel de Bloemenbeek te de Lutte.

Het boek is in eigen beheer uitgegeven. Momenteel is het boek uitverkocht. Er wordt gewerkt aan een nieuwe uitgifte en aan een digitale versie. 

Mail uw gegevens naar info@4human en u blijft op de hoogte.

Het Mensisme-boek dient als een werkboek voor individu, team en organisatie om waardevolle samenwerkingen te creëren door te kijken naar de mens achter… bijvoorbeeld je collega, leidinggevende en/of werkgever. In organisaties willen we graag steeds meer bezig met het waarom als aanvulling op het wat en het hoe. Dit vraagt erom dat je elkaar goed kent waardoor waardevolle en daardoor succesvolle samenwerkingen gegarandeerd zijn. Het Mensisme-boek geeft hierbij een praktische en efficiënte ondersteuning.

Het Mensisme-boek “De mens achter…” de sleutel tot waardevolle samenwerkingen is tevens een verzameling van een reeks diepte-interviews die de oprichter van 4Human Training & Coaching, Frank Rekers, de afgelopen 6 jaar heeft gedaan in samenwerking met de Business Company, uitgever van het Business Magazine. Uniek is dat sommige geïnterviewden als Wilma van Ingen, Paul de Blot, Rob Snel, Tjerk Bogtstra, dr. Frank, Arthur Geesing, Jean-Marie Pfaff, Gertjan Verbeek en Gerard Kemkers een extra bijdrage hebben geleverd aan het Mensisme-boek.

Bestel uw exemplaar

Het boek gaat over samenwerken daarom wordt het per 2 geleverd.
Prijs per 2 bedraagt €47,50 (excl. verzendkosten).