Leiderschap met Erica Terpstra

Leadership_voorlichting_7_juli_2009_1 Leadership_voorlichting_7_juli_2009Op dinsdag 7 juli jl. heeft 4Human alvast een voorproef georganiseerd op de ‘Leadership Energy Course 2009’, een unieke training op het gebied van Leiderschap die voor een deel in Zuid-Afrika plaatsvindt. Het was een inspirerende, boeiende en gezellige bijeenkomst met innemende en onderhoudende sprekers.
Erica Terpstra hield een enthousiaste toespraak over een stukje levensloop van haarzelf en nam een voorproef op haar workshop “Geluk is een keuze” die zij tijdens de Leadership Energy Course zal geven. Zij vertelde ons dat ze iedere ochtend opnieuw zelf bepaalt of ze die dag gelukkig wil zijn…!
Humphrey van der Laan liet de gasten ‘waarnemen’ ervaren. Hij vertelde dat spiritualiteit wetenschappelijk te onderbouwen is en dat hij hierop verder in zal gaan tijdens zijn workshop “Energiemanagement” die hij tijdens de Leadership Energy Course voor zijn rekening neemt.
Hoofdtrainer en bedenker van de Leadership Energy Course Frank Rekers heeft uitgelegd wat we kunnen verwachten van de Leadership Energy Course. Hij deed dit op een interactieve manier middels verrassende bewustwordingsopdrachten.

De middag werd afgesloten met hapjes van Landhuishotel Restaurant ‘De Bloemenbeek’ vergezeld van een Zuid-Afrikaanse wijnproeverij van The Wine Emporium.

NIEUW: Unieke workshops ‘Leiderschap’ met inspirerende leiders

Om meer mensen te laten genieten van de ervaringen van inspirerende leiders zoals Erica Terpstra, Humphrey van der Laan, Rob Snel en Tjerk Bogtstra is er voor geïnteresseerden in leiderschap nu de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal workshops.