Leiderschap met Frank Rekers

sa1

Van 29 oktober t/ m 5 november 2008 is er een Handelsmissie naar Zuid-Afrika o.l.v. Erica Terpstra. 4Human Training & Coaching in de persoon van Frank Rekers gaat mee met deze mulitsectorale economische missie. Doel is om de leiderschapsleergang met Zuid-afrikaanse elementen verder af te stemmen en de horecaspecialisatie vor mte geven in Zuid-Afrika gericht of het WK Voetbal 2010.

4Human is ook enigszins betrokken bij de organisatie een voorlichtingsbijeenkomst op vrijdag 29 augustus 2008 bij De Bloemenbeek in De Lutte. Hieronder vind u de uitnodigingstekst zoals die door Sanec (Southern African Netherlands Chamber of Commerce) is opgesteld. Frank Rekers zal hier een bijdrage in leveren door in te gaan op het thema leiderschap en brengt zijn eerdere belevingen in van zijn bezoek aan Zuid-Afrika in 2007.

Bij interesse kunt u zich opgeven en aanwezig zijn bij deze Meet & Greet Business Cocktail. De ontvangst is 16.00 uur.

Met genoegen nodigt SANEC; Southern African Netherlands Chamber of Commerce u uit voor een Meet & Greet Business Cocktail met als thema het WK Voetbal 2010 in Zuid-Afrika op vrijdag 29 augustus 2008. Dit evenement organiseren wij in samenwerking met Landhuishotel Restaurant De Bloemenbeek en 4Human Training & Coaching. Deze gelegenheid biedt u een unieke kans om de kansen voor uw bedrijf tijdens en na het WK2010 in Zuid-Afrika te bespreken.

SANEC WK Missie

Op deze hopelijk zomerse middag en avond vragen wij speciale aandacht voor de WK Missie naar Zuid-Afrika onder leiding van Erica Terpstra die door SANEC wordt georganiseerd van 29 oktober t/m 5 november 2008. U kunt zich ter plekke inschrijven voor deelname aan deze economische missie. Dit kan ook via www.evd.nl/cpa/zafrikamultisect alwaar u meer informatie over de missie aantreft.

4Human Training & Coaching

Onder leiding van Frank Rekers is 4Human Training & Coaching de specialist in begeleiding en ontwikkeling van de mens, van teams en van organisaties. Frank Rekersheeft vorig jaar reeds deelgenomen aan een Human Capital Management handelsmissie naar Zuid-Afrika van SANEC i.s.m. OAVM en heeft zich verdiept in diverse vormen van leiderschap. Hij zal tijdens dit evenement kort ingaan op de succesfactoren van leiderschap en op wat we kunnen leren van de Afrikaanse leiderschapstijl van Nelson Mandela. Zie ook www.4human.nl

Uiteraard willen wij het zakelijke met het aangename verenigen. Derhalve bieden wij u naast een zakelijk programma eveneens de mogelijkheid te genieten van een Zuid-Afrikaanse wine tasting of deel te nemen aan de hole-in-one and neary competition op het golfterrein van De Bloemenbeek. Uiteraard mag het netwerkelement niet ontbreken. Tijdens het evenement kunt u uitgebreid netwerken met mede ondernemers, leden, branchegenoten en overige relaties.

Aanmelden

Deze bijeenkomst wordt u kosteloos aangeboden door Landhuishotel Restaurant de Bloemenbeek, www.bloemenbeek.nl. U dient zich aan te melden bij Mark Reyneker van SANEC via mark.reyneker@sanec.nl of telefonisch via 070 – 347 0781. Na ontvangst van uw aanmelding, worden u bevestiging met nadere informatie en routebeschrijving toegezonden.

Programma

Vanaf 16:00 uur:         Ontvangst met hapjes en drankjes

16:30 uur:                     Welkom door bestuurslid SANEC

16:35 uur:                     Presentatie door Mark Agterdenbosch, General Manager SANEC

17:00 uur:                     Presentatie door Mark Reyneker, Project Manager SANEC

17:30 uur:                     Presentatie door Frank Rekers, Directeur 4Human Training & Coaching

18:00 uur:                     Wine tasting, golfen (materiaal aanwezig) en netwerken

19:30 uur:                     Einde

Wij hopen u te mogen begroeten op 29 augustus 2008!