Lezing Frank Rekers ONE-Enschede

Frank Rekers geeft een lezing op dinsdag 21 mei voor ONE-Enschede. Daarbij zal hij zijn eigentijdse visie delen over succes en zijn motto delen: “Ik kan het beste niet kiezen, het beste kiest mij!”. En bij verkoop: “Ik kan de klant niet kiezen, de klant kiest mij!”

De uitnodging volgens ONE-Enschede

Titel: Hoe krijg ik een voet tussen de deur?
Is een vraag die veel ondernemers zichzelf stellen en …
Natuurlijk willen ondernemers meer contacten om op die manier de omzet te kunnen verhogen. Maar hoe kunnen we dat doen en waar willen we dat doen? Uiteraard halen we het liefst onze omzet dichtbij huis; in Twente dus. Maar hoe gaan we dat nou doen?

Frank Rekers gaat ons vertellen hoe we dat kunnen doen.Frank Rekers is oprichter en directeur van 4Human Consultancy, Training & Coaching. Hij heeft in het verleden diverse bedrijven gehad en veel ervaring in het zaken doen zowel landelijk als in Twente. Tot zijn huidige klantenkring behoren o.a. de Twentse bedrijven: Vredestein, Urenco, Grolsch , AriënsZorgpalet, ZGT, Twence, Wevi en Twents Carmel Lyceum.

Zaken doen in Twente kent zo zijn eigen wetten.  Hij zal deze avond inspelen op de verschillen tussen Twente en Nederland, de vooroordelen die er heersen en hij zal handvatten aanreiken om succesvol zaken te doen in Twente (ook toepasbaar buiten Twente). Kenmerkend voor de stijl van Frank is:  bewustwordend, interactief, leuk, inspirerend  en praktisch.

Locatie:
De avond vindt plaats bij De Melkweg, G.J. van Heekstraat 408, Enschede. We beginnen om half acht en vanaf kwart over zeven staat de koffie en thee klaar. De avond wordt afgesloten met een drankje.  Napraten bij nog een drankje.

Aanmelden: via www.one-enschede.nl of via mail info@4human.nl