TRAININGEN

4Human Groep
weet mensen te raken en tot de essentie te komen!

We onderscheiden ons door de oprechte en coachende manier van trainen. Ons doel is het om uw potentieel uit u te halen. We richten ons op talentontwikkeling, uw drijfveren en op uw persoonlijke waarden. Basis van al onze trainingen is zelfleiderschap. Uiteindelijk bent uzelf namelijk de enige die het verschil kan maken! Onze werkwijze is open en direct, mensgericht, bewustwordend, inspirerend, interactief, leuk en praktisch en gericht op blijvende gedragsverandering.

Wilt u meer weten of inschrijven? Dat kan via info@4human.nl of bel 
085 – 876 88 32

MAATWERK

U vraagt wij draaien. Voor ieder ‘probleem’ is een oplossing. Vaak dichterbij dan gedacht.  Steeds weer vinden wij het een uitdaging om met u te kijken naar uw  wensen en doelen om uw team en organisatie  te laten floreren. Met name op de gebieden leiderschap, gastvrijheid, vitaliteit, verandering, teamontwikkeling, communicatie en visievorming hebben we door de jaren heen veel ervaring opgedaan. We komen graag eens  bij u voor een vrijblijvende kennismaking.

SPECIALISATIES

Door onze jarenlange ervaring kunnen we wel zeggen dat we specialisten geworden op het gebied van leiderschap, gastvrijheid en energiemanagement.  Door uw vragen in de afgelopen jaren zijn onze specialisaties uitgebreid naar vitaliteit, teamontwikkeling, communicatie, visievorming, leiderschap bij verandering volgens de stappen van John Kotter en subsidietrajecten voor gastvrijheid en duurzame inzetbaarheid. We komen graag eens luisteren.

OPEN INSCHRIJVINGEN

4Human biedt enkele speciaal voor u geselecteerde open inschrijvingen. Bijzondere thema’s, hoge kwaliteit, gegeven door experts.

Algemeen

Zuid-Afrika

Zorg

AGENDA


10-09-2020 startdatum Waarde(n)vol Leiderschap
23-09-2020 startdatum Essentie van Gastvrijheid
29-09-2020 startdatum
Energiemanagement