BEDRIJFSCOACHING

Wij mensen kennen allemaal momenten in ons leven waarin we niet optimaal functioneren. Dit kan diverse oorzaken hebben. Verminderde weerbaarheid zowel fysiek als emotioneel, overlijden van een dierbare, ziekte in directe omgeving, verandering van thuissituatie, teveel druk ervaren, scheiding, traumatische ervaring, onenigheid met vrienden of buren, onenigheid op het werk, onvoldoende balans in werk/privé, onzekerheden die passen bij leeftijdsfasen en ga zo door. Dit alles kan ervoor zorgen dat we onvoldoende invloed op ons leven en ons zelf ervaren.

Voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek mail naar info@4human.nl of bel 085 – 876 88 32

Duur: Gemiddeld 3 tot 9 maanden of zoveel langer of korter dan noodzakelijk wordt geacht.

Bij 4Human hebben we de overtuiging dat u goed functioneert als u voldoende zelfleiderschap ervaart. Anders gezegd; dat u het gevoel hebt de regie over uw leven te hebben ipv geleefd te worden. De kern van onze coaching is hierop gebaseerd en heeft te maken met persoonlijke ontwikkeling. Inzicht, bewustwording en keuzes maken zorgen voor gedragsverandering. Persoonlijke ontwikkeling is op veel gebieden (life coaching, business coaching, management coaching, stress coaching, omgaan met medewerkers, vitaliteit coaching, coaching op gebied van zingeving team coaching,) en veelal maatwerkbegeleiding.

Ons succes ligt in de praktische insteek van begeleiding en coaching. We komen snel tot de essentie. We coachen toekomstgericht op de gewenste situatie. De eerste stap is een vrijblijvende kennismaking.