VAN DROOM NAAR WERKELIJKHEID
Challenge Droom Werkelijkheid Boek

Zoek je een inspirerende bewustwordende spreker of workshopleider die raakt?
Ik inspireer graag tijdens een event, congres, personeelsdag of teamuitje aan de hand van een waargebeurd meeslepend verhaal. Met topics voor leiderschap, teamvorming, kernwaarden en/ of ondernemerschap. Tijdens een intake stem ik de boodschap af op de wens en het publiek. 

Lees ook het boek of doe uw aanvraag voor een training, workshop of lezing.

De Challenge

Op 12 september 2015 kwamen 12 sloepen met 106 oud-mariniers al roeiend aan onder The Tower Bridge in Londen. Ze hebben zojuist een monstertocht van 350 kilometer sloeproeien achter de rug. Een week eerder zijn ze vertrokken in Rotterdam onder de Erasmusbrug. Er zijn duizenden redenen geweest om het plan als onrealistisch te beschouwen en duizenden redenen geweest om de voorbereidingen te staken. Een marinier gaat verder waar andere stoppen, denkt altijd in oplossingen. Kan niet bestaat niet.

Interesse in een inspirerende lezing/ interactieve workshop over
⋅  Leiderschap en leiderschapslessen
Teamvorming: het “WIJ” gevoel
De Kracht van kernwaarden
Ondernemerschap
Mail naar frank.rekers@4human.nl  of bel naar +31(0)85 – 87 688 32 en informeer naar de mogelijkheden.

 

Oud-marinier Frank Rekers
Frank Rekers (1966) is een van de 106 roeiers die deze Challenge heeft volbracht. Hij is naast deelnemer van de Challenge ook secretaris van de vereniging DMRC (Dutch Marines Rowing Challenge) die speciaal voor dit project is opgericht. Hij is oprichter van de 4Human Groep en is als bedrijfsconsultant en -trainer werkzaam met de expertises leiderschap, teamvorming, gastvrijheid, communicatie en verandering.

Dit staat vermeld op de achterkant van het boek ‘van droom naar werkelijkheid’ waarvan ik donderdag 18 februari 2016  het eerste exemplaar heb overhandigd aan generaal Richard Oppelaar.

In dit boek heb ik mijn ervaringen en die van deelnemende oud-mariniers opgeschreven. Een project dat ruim 2 jaar voor de finish is voortgekomen uit een idee van een oud-marinier en letterlijk van niets tot iets heel groots is geworden. De kernwaarden “Verbondenheid, Kracht & Toewijding” van het Korps mariniers waren de kern van het uiteindelijke succes. Het is een ervarings- een belevenisvol boek met interessante levens- en leiderschapslessen opgeluisterd met prachtige foto’s. Tevens is het een bron van inspiratie voor zelfsturende teams.

Het boek is te bestellen voor € 24,90 via bol.com, pharosuitgevers.nl, dmrc.nl,
managementboek.nl of via onze webshop.

WEBSHOP
SPREKEN

Op 12 september 2015 kwamen 12 sloepen met 106 oud-mariniers al roeiend aan onder The Tower Bridge in Londen. Ze hebben zojuist een monstertocht van 350 kilometer sloeproeien achter de rug. Een week eerder zijn ze vertrokken in Rotterdam onder de Erasmusbrug.

Er zijn duizenden redenen geweest om het plan als onrealistisch te beschouwen en duizenden redenen geweest om de voorbereidingen te staken. Een marinier gaat verder waar andere stoppen, denkt altijd in oplossingen. Kan niet bestaat niet. Ik neem je mee in een machtig succesverhaal vol inspiratie en beelden.

Uitgelichte thema’s die hierop aansluiten zijn:

  • Leiderschap
  • Samenwerking: het “WIJ-gevoel”
  • De kracht van kernwaarden
  • Het succes van teams
  • Ondernemerschap

Aan de hand van de ervaring, het boek worden de lessen en valkuilen van zelfsturende teams gedeeld.

de challenge van droom naar werkelijkheid boeklaunch