Subsidie NL leert door … gratis Ontwikkeladvies
NL leert door

NL leert door … Ontwikkeladvies

  • Wil je inzicht in de kwaliteiten, talenten en marktkansen van jezelf of je medewerkers?
  • Ben je ZZPer en wil je je kansen weten?
  • Wil je een persoonlijk leiderschap- en adviesplan?
    Dan is het Ontwikkeladvies iets voor jou!

Wat is het Ontwikkeladviesplan?
Het Ontwikkeladvies is een Gratis loopbaanadvies met het Persoonlijk Ontwikkeladvies (Tijdelijke subsidieregeling NL leert door) voor werkenden én werkzoekenden – ook voor zzp’ers.

Ontwikkeladvies per 1 december weer mogelijk
Vanaf 1 december is aanvragen weer mogelijk! Schrijf je op voorhand in bij ons zodat de kans op deelname zo groot mogelijk is. Mail of bel ons. We contacten je voor verdere afstemming. Wij regelen de aanvraag. Twijfel je over de keuzen van een coach het jou het beste kan helpen met het Ontwikkeladvies? Neem contact op en we doen een korte telefonische scan en verwijzen je door naar de beste coach op gebied van Ontwikkeladvies die bij jou past!

Voor wie is het Ontwikkeladvies?
Voor iedereen zoals voor ZZPers, ondernemers, leidinggevenden, voor teams, werknemers, werkzoekenden, flexwerkers en mits je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd bent.
Extra interessant voor teams:
Wellicht wordt je team/ organisatie getroffen door de crisis, wil je weten hoe iedereen omgaat met de veranderingen en welke ideeën er leven, welke kwaliteiten en talenten benut kunnen worden en welke toekomstperspectief er is voor iedereen van elk individu binnen het team: door de subsidie is het ontwikkeladvies gratis voor iedereen.

Wat kost het?
De investering is € 0, gratis dus. Het Ontwikkeladvies vertegenwoordigd een waarde van € 700. De subsidie (van het ministerie van SZW) is tijdelijk en wordt aangevraagd door de coach en het advies is door deze regeling gratis voor de deelnemer.

Meld je direct aan om te starten met het Persoonlijk Ontwikkeladvies. Door hiernaast de gegevens in te vullen nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.

Wat houdt het Persoonlijk Ontwikkeladvies bij 4Human in?
In het ontwikkeladviestraject voer je een aantal gesprekken met een coach/ loopbaanadviseur. We starten met een intake gevolgd door een keuze welke coach beste bij je past. Daarna is er een arbeidsmarktscan. Vervolgens plannen we individuele gesprekken (totaal 4 uren, leidraad is 3 gesprekken). Deze zijn bij ons op kantoor in Hengelo, via Zoom, telefoon of in overleg elders.

Waarom een Ontwikkeladvies?
Door de coronacrisis hebben sommige bedrijven en sectoren het heel zwaar. Andere hebben juist meer werknemers nodig. Om werkgevers én werknemers te helpen, heeft de overheid een subsidie voor ontwikkeladvies in het leven geroepen: NL Leert Door.
Met deze subsidie kun je een ontwikkeladvies aanvragen. In een ontwikkeladvies ontdek je wat voor werk bij je past, wat je nog zou willen leren én wat je mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt van nu. Zo kun je makkelijker een volgende stap zetten in de zoektocht naar werk waar je blij van wordt. Of dat nu in hetzelfde bedrijf is of juist heel ergens anders.
Doel van de subsidieregeling is het nadenken over loopbaanplannen te stimuleren, zeker gezien de huidige situatie die mogelijk veel invloed heeft op de werkgelegenheid en jouw loopbaan- ondernemerskansen. De coronacrisis heeft de manier waarop we werken voorgoed veranderd. Dit biedt ook kansen voor jou om nieuw werk te vinden. Maar wat voor werk past er bij je? En op welke banen sluit jouw kennis en ervaring aan? In een ontwikkeladvies helpen we je deze vragen te beantwoorden. Dat kost jou niets: wij regelen de subsidieaanvraag voor je.

Aanmelden Persoonlijk Ontwikkeladvies
Meld je direct aan om te starten met het Persoonlijk Ontwikkeladvies. Door hiernaast de gegevens in te vullen nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.

                                                         

Samengevat:
Samen kijken we naar je huidige werk, naar wat je kunt, wat je leuk vindt, en naar wat je in de toekomst zou kunnen waarbij wordt gekeken naar reële opties op de arbeidsmarkt met jouw kennis en ervaring. De coach helpt je om nieuwe plannen in gang te zetten. Aan het einde krijg je een verslag van de gesprekken en heb je zelf een actie-/ontwikkelplan geschreven waar je de komende tijd aan kunt werken. Het traject duurt in totaal één maand. Jij en je loopbaancoach gaan 4 uur aan de slag, waarin je online assessments maakt en meerdere individuele gesprekken voert, waarin het volgende aan bod komt:
• Intake met vragenlijst
• Een arbeidsmarktscan
• Waar sta je nu en wat zijn je toekomstmogelijkheden?
• Persoonsprofiel – competenties, kwaliteiten en vaardigheden.
• Oriëntatie op de toekomst.
• Persoonlijk Ontwikkelplan: toekomstmogelijkheden en adviesplan met acties korte en lange termijn.

Heb je vragen of het Ontwikkeladvies iets voor jou en/of je team is?
Laat je gegevens achter en binnen 2 werkdagen contact met je op.

Aanmelden Persoonlijk Ontwikkeladvies
Meld je direct aan om te starten met het Persoonlijk Ontwikkeladvies. Door hiernaast de gegevens in te vullen nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op.

De achtergrond:
Alle werkenden, werkzoekenden en ook ZZPers in Nederland kunnen per 1 augustus kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. De overheid subsidieert tot 20.000 werknemers. Het subsidiebedrag per werknemer is € 700. Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een tijdelijke subsidieregeling opengesteld. Achtergrond hiervan is dat door de coronacrisis de economie fors verandert: werkzaamheden vallen weg, banen verdwijnen en andere banen komen erbij.

Verdwijnen er banen binnen uw bedrijf, zitten er medewerkers niet meer op de goede plek of willen ze iets anders doen, worden ze werkloos of zijn ze arbeidsongeschikt? Dan is dit een mooie kans om ze te laten ondersteunen. 

Indien je interesse hebt kun je direct een afspraak aanvragen. Laat je gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met je op.,

Meer informatie over deze regeling vind je op https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl/subsidies-en-regelingen/tijdelijke-subsidieregeling-nl-leert-door-met-inzet-van-ontwikkeladvies 

Note:
wacht niet te lang want deze regeling is geldig zolang er subsidiebudget is