FRANK REKERS

Leiderschaps- en Ondernemerscoach, dialoog expert met specialisaties op gebied van visievorming, veranderkunde, gastvrijheid, loopbaancoaching en samenwerking. Ik begeleid organisaties, teams en individuen in hun succes en ontwikkeling.

Oprichter, adviseur, trainer, coach, spreker en ‘medemens’ bij de 4Human Groep en Talking Stick Instituut.

“Ik word gedreven om het beste uit mijzelf en uit anderen te halen. Het is een roeping om mensen te laten floreren en om teams en organisaties te raken en in beweging te krijgen. Ik heb gewoonweg een diepere interesse in de mens, in culturen en waarom we zoals we handelen. Ik kan er slecht tegen als men zichzelf beperkt. Daarnaast geloof ik altijd in het goede van de mens, in waarden als verbindende factor en in oplossingen. Zo sta ik ook in het leven te staan en dat maakt wie ik ben’.

Na mijn mariniersperiode ben ik eigenaar geweest van diverse commerciële bedrijven, Xerox printers en telemarketing, tot aan dienstverlening, 4Human. Daardoor heb ik ruime ervaring opgedaan met ondernemen en leiding geven.

FRANK REKERS ALS:

SPREKEN

Als spreker word ik gewaardeerd dat ik in korte tijd de essentie van een onderwerp of vraagstuk weet te raken. Men zegt over mijn spreeksessies “ Frank reageert op bewustzijnsniveau, weet luisteraars te inspireren en reikt nieuwe inzichten aan. Hij kenmerkt zich door zijn authentieke optreden, zijn diepgang en zijn zeer bevlogen manier van spreken.”

HOT: Frank Rekers: boek ‘van droom naar werkelijkheid’.
De kernwaarden “Verbondenheid, Kracht & Toewijding”  waren de kern van het uiteindelijke succes. LEES MEER.

Lezingen worden afgestemd op de doelgroep en de boodschap. Mijn specialisaties zijn:

LEIDERSCHAP

“Ik ben omdat wij zijn”

Leiderschap  staat aan de basis van elke succesvol team of organisatie en is cruciaal bij veranderingen. Ik denk dat leiderschap bestaat uit samenwerken en het benutten van waarden, kwaliteiten en talenten van jezelf je team en je organisatie. Ik laat mij inspireren door het ‘dienend leiderschap’ aangevuld met de Ubuntu-filosofie. Lees meer over de Ubuntu-filosofie.

Deze filosofie wordt met de kreet “Ik ben omdat wij zijn” samengevat. Je kunt geen filmster zijn zonder kijkers, je kunt geen auteur zijn zonder lezers, je kunt geen succesvolle directeur zijn zonder goede medewerkers en je kunt je als medewerker niet ontplooien zonder dat je die kans krijgt van je leidinggevende. De Ubuntu-filosofie zet aan tot een andere manier van denken en leven. Een leven in respect voor en met elkaar en een andere manier van leiding geven.

SAMENWERKEN

“Teamvorming: het WIJ-gevoel”

‘Je bent zo sterk al de zwakste schakel’, ‘Leave nog man behind’ en ‘WIJ boven ik’ zijn de succesfactoren van elk winnend team en te komen tot excellente prestaties. Ik neem je mee op een bevlogen manier over hoe je het WIJ-gevoel creëert. Deze worden opgeluisterd met ervaringen als marinier, zijn roei-Challenge van Rotterdam naar Londen en als ondernemer. Een heus inspirerend succesverhaal dat raakt! Ik zorg voor inzichten op gebied van persoonlijk leiderschap, teamontwikkeling en zorg voor een motiverende en inspirerende lezing/ workshop. Opgetekend in zijn boek “Van Droom naar Werkelijkheid”. Dat aan de toehoorders kan worden aangeboden.

 

 

 

 

Interesse in een inspirerende lezing of workshop voor je team, organisatie of voor op je bijeenkomst of event? Contact direct voor een vrijblijvend voorstel.

GASTVRIJHEID

“De essentie van Gastvrijheid”

Er is nooit maar dan ook nooit een reden om niet gastvrij en behulpzaam zijn. Ik verzorg workshops en lezingen met herkenbare, bewustwordende en humoristische voorbeelden die raken. Hierbij gaat om houding en gedrag. Gastvrijheid gaat om cultuur en is een keuze. De sessie is praktisch, doet een beroep op eigen verantwoordelijkheid. Onderscheidend vermogen kan per direct worden toegepast. Er is een speciaal programma voor de branche Zorg en Welzijn en voor de Facilitaire dienst. Met de optie om in te gaan op de principes uit het boek “Als Disney de baas was in uw ziekenhuis” van Fred Lee en het 4Human stappen belevingsmodel (van servicegericht naar belevingsgericht handelen). Iedereen binnen de zorg en welzijn zou dit genoten moeten hebben!