Coaching Energiemanagement. 

Speciaal coachingprogramma voor:
– Loopbaanbegeleiding
– Outplacement
– Coaching stressologie
– Voor samengestelde gezinnen

Door verschillende redenen als reorganisatie, ziekte en ook omdat je het zelf wilt is het soms niet mogelijk om bij je huidige organisatie te blijven werken of om terug te keren op je oude werkplek. Zo’n verandering kan onzekerheid met zich meebrengen en emoties losmaken. Gelukkig biedt deze situatie ook nieuwe kansen en mogelijkheden om de baan te vinden die nog beter bij je past.

Neem contact op

Wat levert het je op
  • je gaat denken in kansen en mogelijkheden
  • je leert om te gaan met verandering
  • je gaat je kwaliteiten inzichtelijk maken en je mogelijkheden benutten
  • je leert om te gaan met belemmeringen en blokkades
  • je gaat je energie in kaart brengen en weet dit te vertalen naar je privéleven en je (nieuwe) functie
  • je gaat je dromen verwezenlijken
  • je leert doelen te stellen en bent in staat om deze te realiseren
  • je zelfvertrouwen gaat toenemen
  • je gaat je inzicht vergroten t.a.v. alle aspecten van het solliciteren en de huidige arbeidsmarkt
  • je bent in staat een passende functie af te dwingen

Wij vinden het belangrijk dat jij een goed gevoelhebt in het contact met onze coach en dat ook de coach dit als goed ervaart. Wij willen dat jij een veilige en vertrouwde sfeer ervaart. Daarom beginnen we bij 4Human altijd met een vrijblijvend orientatiegesprek.

Kies jij voor ons, dan stemmen we de inhoud van het traject geheel af op jouw specifieke situatie. Gemiddeld duurt een traject 4 tot 9 maanden.

In de meeste gevallen vergoed je werkgever de kosten van een outplacement traject.

4 Modules van Loopbaanmanagement

Als je meer inzicht krijgt in jezelf, doe je soms verrassende ontdekkingen over je talenten, passies, kwaliteiten en vaardigheden. Hierdoor kun je gerichter solliciteren op jouw ideale baan en weet je deze ook te veroveren.

Wij coachen, motiveren en inspireren bij het vinden van een nieuw toekomstperspectief. Loopbaanmanagement bij 4Human bestaat uit vier modules, die ook modulair kunnen worden ingezet.

– Acceptatiefase: Hierin geven we aandacht aan hoe jij omgaat met de veranderingen in je leven en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Tevens brengen we je energiebalans in kaart en stellen we doelen voor de komende periode.

Zelforiëntatiefase (wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?): In deze zelfanalyse krijg je inzicht in je drijfveren, passies, talenten, kernkwaliteiten, vaardigheden, sterktes en zwaktes, je waarden en normen en is er aandacht voor je ervaring, kennis en ambities waardoor jij je ideale baan c.q. werkomgeving gaat ontdekken.

– Sollicitatiefase: Hierin begeleiden we je in het maken van keuzes en begeleiden we je naar een nieuwe functie. Deze fase is gebaseerd op module 2. We gaan de vertaalslag maken naar de arbeidsmarkt: waar liggen jouw kansen en mogelijkheden? We besteden aandacht aan coaching in netwerken, vacatures zoeken en communicatievaardigheden zoals je sollicitatiebrieven en CV, het sollicitatiegesprek en de ‘elevator pitch’.

– Nazorgfase: Als je een nieuwe baan hebt, bieden we je nog de ondersteuning die je nodig hebt om het resultaat duurzaam laten zijn.

Actuele thematiek: zelforganiserende teams, veranderbereidheid, het nieuwe werken en zelfleiderschap. Meer informatie?  info@4human.nl  of bel 085 – 876 88 32

Interesse?

De baan vinden die nog beter bij je past? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

leonie