COACHING LEIDINGGEVENDEN

In onze snel veranderende maatschappij die onderhevig is aan vele impulsen en turbulentie wordt gevraagd om nieuw soort leiderschap. Belangrijke begrippen: inspirerend, authentiek, dienend, motiverend en stimulerend. Hoe krijg ik mijn gehele organisatie/team achter een nieuwe strategie? Ik zoek een sparringpartner om een nieuwe visie te ontwikkelen voor mijn bedrijf? Hoe kan ik mijn leiderschapskwaliteiten nog verder ontwikkelen? Hoe kan ik medewerkers en/of het team meer inspireren en motiveren? Wat is mijn rol in het gehele functioneren? Hoe blijf ik in mijn kracht? Hoe vind ik de juiste balans privé/zakelijk?

Inspirerend ondernemen? info@4human.nl of bel 085 – 876 88 32

Met al deze vragen en nog meer gaat 4Human met u samenwerken. Bij executive coaching (management coaching) leggen we ons toe op coaching van leidinggevenden, ondernemers, teamleiders, managers, bestuurders en directeuren. We gaan het hebben over zelfreflectie, zelfontwikkeling en zelfinzicht. Over voorbeeldgedrag, inspireren, missie en waarden uitdragen. Over werkplezier, evenwicht, invloed uitoefenen, verantwoordelijkheid nemen en nog veel meer.

We hebben de overtuiging dat pas waar een leidinggevende zelfleiderschap toont, hij of zij in staat is leiding te geven. En zo staan wij zelf ook graag in het leven.