4human roeiers droom werkelijkheid

DE CHALLENGE
Op 12 september 2015 kwamen 12 sloepen met 106 oud-mariniers al roeiend aan onder The Tower Bridge in Londen. Ze hebben zojuist een monstertocht van 350 km sloeproeien achter de rug. Een week eerder zijn ze vertrokken in Rotterdam onder de Erasmusbrug. Er zijn duizenden redenen geweest om het plan als onrealistisch te beschouwen en duizenden redenen geweest om de voorbereidingen te staken. Maar een marinier gaat verder waar anderen stoppen, denkt altijd in oplossingen: kan niet bestaat niet. Dit allemaal voor het goede doel om (oud) mariniers met o.a. PTSS te steunen!

HET EVENEMENT
Op woensdag 18 mei hebben wij, René Groothuis en Frank Rekers, namens de Dutch Marines Rowing Challenge een unieke a…vond georganiseerd! De avond staat in het teken van onze challenge. Waar doen wij (oud) mariniers het voor en hoe hebben wij dit in zo’n korte periode kunnen realiseren?
Het doel van de avond is, dmv interessante lezingen en beeldmateriaal, sponsoren, teams, kennissen en vrienden te inspireren. Maar ook om sponsoren, donaties en potentiële leden te werven.

SPECIAL GUEST
Special guest is Frits de Ruyter, de 12e nazaat van Michiel de Ruyter. Hij zal vertellen welke uitdagingen Michiel de Ruyter overwonnen heeft en deelt een fantastisch stuk geschiedenis deze avond.

BIJDRAGE
Bij voorinschrijving is de bijdrage maar €5,- incl. koffie en ben je verzekerd van een plek. Kaarten aan de deur kosten € 7,50. We staan open voor extra donaties voor ons goede doel. Tevens is er de mogelijkheid om het boek ‘van Droom naar Werkelijkheid’, geschreven door Frank Rekers, aan te schaffen.

LOCATIE
Poppodium Metropool, gelegen direct aan het Centraal Station. Industrieplein 10, te Hengelo.

AANMELDEN

    Uw Naam (verplicht)

    Uw Email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Uw Bericht (optioneel)