45 plussers in de uitkering of bijstand uit Apeldoorn e.o., opgelet!

Ben je 45plusser op HBO/WO niveau?
Heb je een uitkering of in de bijstand?
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ondernemer te worden?

Kom naar de lezing op maandag 13 mei in Apeldoorn van 10.30 – 12.00 uur.

In samenwerking met TalentPlus is er een lezing, speciaal voor 45plussers die overwegen of geïnformeerd willen worden om als zelfstandige door te gaan.

 

Veel 45Plussers met een uitkering of in bijstand schatten hun werkervaring onvoldoende in dat deze nog van waarde kan zijn. Juist nu de economie zich weer aantrekt zijn er mensen nodig met ervaring. 40% van de 45Plussers heeft goede kansen om als zelfstandige succesvol te zijn. Echter men maakt daar geen gebruik van. En er zijn coachingmogelijkheden, veelal gesubsidieerd, om je ontwikkelen als ondernemer.

Aan de orde komen:
👉 Wat je absoluut moeten weten tot aan je pensioen
👉 Kun je met behoud van een uitkering een onderneming starten?
👉 Zijn er welke subsidiemogelijkheden en welke?
👉 Waarom 45plussers niet interessant zijn voor de arbeidsmarkt onzin is!
👉 Inspirerende ondernemerservaringen en -lessen van ondernemer Frank Rekers
en
👉 Ondernemen is pensioen! Wat je absoluut moeten als je 45 bent geweest

Meld je aan (de lezing is gratis) via hier of stuur een mail naar info@4human.nl

TalentPlus heeft als doel deze werkzoekende professionals te ondersteunen bij het vinden van passend werk of het starten van een eigen onderneming.
Frank Rekers, ondernemerscoach, van 4Human helpt ZZPérs/ starters bij hun persoonlijke ontwikkeling om vervolgens zakelijk succesvol te zijn.

Locatie
Foenixgebouw en Re-integratiegebouw, ruimte boardroom, Vlijtseweg 136 7317 AK Apeldoorn

Spreker | Frank Rekers
De sessie wordt verzorgd door Frank Rekers. Frank is sinds zijn 25ste (nu 52 jaar) ondernemer. Hij heeft diverse bedrijven gerund en heeft in 2003 4Human Training, Coaching & Advies opgericht. Zijn specialisaties zijn leiderschapsontwikkeling, teamvorming, gastvrijheid en ondernemerschap. De laatste jaren begeleidt hij veel ondernemers/ starters/ ZZPérs in hun persoonlijke groei en zakelijk succes. Dit kan 1 op 1, in een groep of een combinatie van beide. voor stareters en ondernemers uit de province Gelderland en Overijssel zijn er soms interessante subsidiemogelijkheden. Hij verteld er graag meer over op een inspirerende en informerende wijze en met een aantal eye-openers! Wees erbij en meld je aan via info@4human.nl of via apeldoorn@talentplus.nl

Hartelijke groet,
Frank Rekers
Leiderschaps- en ondernemerscoach